Haber News

Varlığınla Renk Kat

icon-grey Tüm Haberlere Geri Dön
Varlığınla Renk Kat

Varlığınla Renk Kat

Eczacıbaşı İlaç Pazarlama, 2019 yılında saha çalışanlarının gelişim yolculuğuna katkı sağlamak amacıyla oluşturduğu «Varlığınla Renk Kat» eğitim programı ile dünyanın en prestijli danışmanlık şirketlerinden biri olan Brandon Hall Group tarafından verilen Yetenek Yönetiminde Mükemmeliyet Ödülleri’nde (Excellence in Talent Management), “Yedekleme ve Kariyer Yönetimi” (Best Advance in Succession and Career Management) kategorisinde “Gümüş” ödül kazandı.
 
Saha çalışanlarının sürdürülebilir gelişimine odaklanan «Varlığınla Renk Kat» programı; sınıf eğitimleri, bireysel gelişim planlama görüşmeleri, mentor desteği, proje sunumları ile EİP’in ihtiyaçlarına özel hazırlanmış, bütünsel yaklaşıma sahip bir gelişim programı niteliğini taşıyor.
 
Dünyanın en prestijli danışmanlık şirketlerinden biri olan Brandon Hall, Mükemmeliyet Ödülleri’ni 1994 yılından beri veriyor. Brandon Hall Group tarafından düzenlenen Brandon Hall Mükemmellik Ödülleri kapsamında dünyanın en iyi şirketleri İnsan Kaynakları alanında farklı  kategoride ödül almak için birbiriyle yarışıyor. Başvuran şirketler hem Brandon Hall’dan hem de bağımsız üyelerden oluşan bir jüri tarafından, ihtiyaca uygunluk, program dizaynı, fonksiyonellik, yaratıcılık ve sonuçlar konusunda zorlu bir değerlendirmeden geçiyorlar.

BİZDEN

HABERLER

<h5>BİZDEN</h5>

<h4>HABERLER</h4>