Haber News

Dynavit Diamond Collagen’e Uluslararası Kalite Ödülü

icon-grey Tüm Haberlere Geri Dön
Dynavit Diamond Collagen’e Uluslararası Kalite Ödülü

Dynavit Diamond Collagen’e Uluslararası Kalite Ödülü

1961 yılından beri her sene dünyanın farklı bir kentinde düzenlenen ve kendi alanında en iyi ürünleri belirleyen Monde Selection Uluslararası Kalite Ödülleri, dünyanın en prestijli kalite ödüllerinden biri olarak kabul ediliyor.
Uluslararası referans bir kurum olarak tüketicilere güvenilir bir rehber olma özelliği taşıyan ödüle bu yıl, 90 ülkeden, farklı kategorilerde 3100 ürün için başvuru yapıldı. Bağımsız araştırma kurumları tarafından test edilen, Amerika ve Avrupa kalite standartları göz önünde bulundurularak konusunda uzman 80 kişilik jüri tarafından yapılan son derece titiz değerlendirmeler sonucunda altın, gümüş ve bronz ödüle hak kazananlar belirlendi.

Analizlerin ECCA and Brucefo gibi akkredite laboratuarlarda yapıldığı ve
ürün kalitesinin hem tüketici hem de bilimsel kanıta dayalı olarak karşılaştırıldığı değerlendirme neticesinde Dynavit Diamond Collagen, Diyet ve Sağlık kategorisinde Monde Selection 2021 Altın Kalite ödülüne layık görüldü.
 
“Elmas Gibi Işılda” sloganıyla çıktığı yolda kullanıcılarını kolajene ek güçlendirilmiş bir formül ile buluşturan Dynavit Diamond Collagen; 1 şişesinde bulunan 5000 mg morina balığından elde edilmiş hidrolize balık kollajeni, C vitamini içeriğinden zengin 200 mg kamu kamu tozu, 19 mg kırmızı yonca ekstresi, 4 mg astaksantin ve 0,5 mg beta karoten ile tüketicilerine uluslararası otoriteler tarafından onaylanmış güvenilir içerik sunuyor. Günlük dozda 50 ml sağlıklı cam şişe içerisinde tüketicileri ile buluşan Dynavit Diamond Collagen renklendirici ve koruyucu içermeyen formülü ile cildiniz için “Aradığınız Destek” oluyor.
 

2021569-EIP324-Dynavit Collagen & Hyaluronic Acid Sıvı4

BİZDEN

HABERLER

<h5>BİZDEN</h5>

<h4>HABERLER</h4>